header.less
773 880 988
menu.less
product_detail.less

Meteostanice SENCOR SWS 2850

Meteorologická stanice s bezdrátovým snímačem SENCOR SWS 2850 , vnitřní měření teploty a vlhkosti, venkovní měření teploty a vlhkosti, digitální čas a datum, funkce opakovaného buzení, 1 senzor součástí balení ( SWS TH2850-2999-3851-5150 )
Naše cena: 449 Kč
s DPH
Dostupnost: Produkt již není v nabídce

Meteostanice SENCOR SWS 2850

  • displej s výraznými údaji
  • integrovaný budík s opakovaným buzením
  • data až ze tří senzorů (1 ks přiložen)
  • indikátor vybití baterie
  • možnost zavěšení na zeď
  • předpověď počasí formou ikony
  • výstraha před extrémním počasím

Chytrá a funkční meteostanice

Připravte se na úklady počasí s meteostanicí SENCOR SWS 2850. Má velký displej rozdělený na čtyři části. Venkovní teplota (měřená ve °C a °F) a vlhkost (měřená v %), vnitřní teplota a vlhkost (v místnosti, kde se nachází meteostanice), dále najdete část s hodinami a datumem a konečně předpověď s ikonami počasí (přeháňky, slunečno, sněžení a další). Po straně se nabízejí ovládací dotyková tlačítka, která umožnují přepínat jednotlivé funkce a nastavit hodiny.

 

Až tři venkovní senzory

Meteostanice SENCOR SWS 2850 umí operovat až se třemi senzory (v balení je přiložen jeden kus). Mezi senzory lze libovolně přepínat, nebo nechat popořadě ukázat všechny výstupy. Senzor je napájen tužkovými bateriemi AA, meteostanice potom bateriemi AAA. Díky tomu můžete obě zařízení pohodlně přemisťovat. Je ovšem potřeba dodržet maximální vzdálenost 50 metrů pro dobrý signál. Vzdálenost je pohodlně dostačující pro všechny potřeby měření a předpovídání počasí.

 

Nadstandartní vybavení

Kromě měření a předpovědi počasí můžete využít další funkce – například krátkodobé podsvícení ve třech úrovních jasu, které vám umožní přečíst hodnoty na meteostanici i v horších světelných podmínkách. Užitečný je také budík s opakovaným buzením. Meteostanice se tak může stát ozdobou vašeho nočního stolku a můžete tak zkontrolovat aktuální počasí a jeho předpověď hned po probuzení. Meteostanice SENCOR SWS 2850 má také praktickou výstrahu před extrémním počasím v případě námraz a v dalších případech.

Parametry
Vlastnost Hodnota
Ukazatel vnitřní teploty Ano
Ukazatel venkovní teploty Ano
Datum Ano
Opakované buzení Ano
Senzor v balení Ano
Výška 9,2 cm
Šířka 14,2 cm
Hloubka 2,5 cm
Hmotnost 33 g
Záruka: 24 měsíců
Barva: Černá
Philco lednice denně čerstvé-spodní
footer.less