header.less
773 880 988
menu.less
product_detail.less

Meteostanice SENCOR SWS 2999

Meteorologická stanice s bezdrátovým snímačem SENCOR SWS 2999, vnitřní měření teploty a vlhkosti, venkovní měření teploty a vlhkosti, digitální čas a datum, 1 senzor součástí balení ( SWS TH2850-2999-3851-5150 )
Naše cena: 499 Kč
s DPH
Dostupnost: Produkt již není v nabídce

METEOSTANICE SENCOR SWS 2999

 

  • velký kontrastní displej
  • ukazuje předpověď počasí obrázkem
  • ukládá max./min. záznamy do paměti
  • ovládání dotykem
  • vnitřní i venkovní teplota a vlhkost
  • přesné hodiny s datem
  • až tři senzory (1 ks v balení)

 

Přehledná meteostanice pro každého

Jednoduchá a úsporná meteostanice SENCOR SWS 2999 se hodí do každého domu. Před odchodem do práce nebo do školy poradí „co na sebe“. Podívejte se na obrázkovou předpověď, zkontrolujte ukazatel venkovní teploty a máte jasno. Meteostanice je velmi přesná, dokáže měřit vnější teplotu v rozsahu od -20 °C až do +60 °C (případně °F) a vlhkost od 20 % do 95 % venku i uvnitř. Maxima dokáže ukládat do paměti. Ovládá se dotykovými tlačítky na obrazovce a hravě se s ní naučí zacházet i nemladší člen rodiny.

 

Velký kontrastní displej

Díky pěkně vyvedenému displeji se informace snadno čtou i bez brýlí. Navíc dokáže předpovídat počasí a zobrazovat ji ve formě obrázků „déšť“, „polojasno“, „sněžení“ a dalších. Meteostanice SWS 2999 se dodává s venkovním senzorem, který umístíte například na zahradu. Signál funguje na vzdálenost až 50 metrů. Po spárování s meteostanicí se začne předpovídat počasí, změří se venkovní teplota i vlhkost. Meteostanici i snímač můžete postavit na pevný povrch nebo i zavěsit na zeď.

 

Napájení na baterie

Snadnou přenositelnost meteostanice SENCOR SWS 2999 i venkovního senzoru zajišťuje napájení na baterie. Stanice používá 3 x AAA, senzor 2 x AA. Díky tomu vám nikde nebudou překážet kabely. V provozu zařízení vydrží dlouhou dobu díky minimální spotřebě energie. Pokud by začaly docházet baterie, aktivuje se indikátor vybíjení a budete včas vědět, že je na čase je vyměnit. Kromě počasí vás meteostanice informuje i o aktuálním přesném čase, a tak se neztratí na žádné poličce nebo krbové římse.

Parametry
Vlastnost Hodnota
Ukazatel vnitřní teploty Ano
Ukazatel venkovní teploty Ano
Datum Ano
Senzor v balení Ano
Výška 9,8 cm
Šířka 14,2 cm
Hloubka 2,2 cm
Hmotnost 33 g
Záruka: 24 měsíců
Barva: Černá
Philco lednice denně čerstvé-spodní
footer.less