header.less
773 880 988
menu.less
product_detail.less

Svářečka fólií ETA Freshie II 2762 90000

  • Doprava zdarma
Svářečka fólií ETA Freshie II 2762 90000_1.jpg
Plně automatická vakuovačka Freshie II s funkcí samostatného svařování. Součástí jsou speciální sáčky a fólie vhodné k zamrazování i ohřívání.
Naše cena: 1 799 Kč
s DPH
Dostupnost: Produkt již není v nabídce

Svářečka fólií ETA Freshie II 2762 90000

 

Popis:

 

Tajemství dlouhotrvající čerstvosti potravin tkví v jejich uskladnění bez přístupu vzduchu. Spolehlivě se o to postará plně automatická vakuovačka ETA Freshie II – uzavřením pevně zajistí fólii, odsaje vzduch a zataví spoj.

Je libo vakuování nebo svařování?

Kromě plně automatického procesu, kterým vaše jídlo zavakuuje i svaří do pevného sáčku, disponuje vakuovačka Freshie II také samostatnou funkcí vakuování. Nabízí také funkci samostatného svařování, která zajistí kvalitní spojení silným jednolitým svárem. Maximální šířka sváru je 28 cm.

Sáčky do všech teplotních podmínek

Sáčky, které k vakuovačce obdržíte, lze použít k zamrazení potravin i ohřívání metodou tzv. varných sáčků. Po použití můžete sáčky jednoduše umýt a použít je opakovaně, Balení obsahuje 5 ks speciálních sáčků (rozměr 20 x 30 cm) a fólii (délky 2 m a šířky 20 cm).

Kromě použití těchto speciálních sáčků a folií, můžete také znovu svařit mnoho potravin v jejich originálním balení (např. sáčky bramborových chipsů nebo těstovin).

 

Ochrání nejen vaše potraviny

Vakuovačka je vhodná také pro ochranu různých předmětů, dokumentů či šperků před vlhkostí a jinými nežádoucími vlivy. To přijde vhod nejen v domácnosti, ale například i při balení na výlet do přírody či kempu.

Posviťte si na čerstvost

Provoz a spuštění jednotlivých funkcí je doprovázeno světelnou signalizací. Ovládání vakuovačky pomocí tlačítek je přitom velmi jednoduché.

Přívodní kabel o délce 1,2 m vás nebude při použití přístroje nijak omezovat a jak je u spotřebičů ETA zvykem, nechybí ani bezpečnostní tepelná pojistka.

 

Parametry

Technické parametry:

  • Světelná signalizace Ano
  • Příkon 110 W
  • Funkce odsávání vzduchu Ano
  • Dvojitý svár Ne
  • Fólie/sáčky součást balení Ano
Záruka: 24 měsíců
Philco lednice denně čerstvé-spodní
footer.less