header.less
773 880 988
menu.less
product_detail.less

Vysavač ETA AquaMaster 1230 90000

  • Akce
  • Doprava zdarma
Vysavač ETA AquaMaster 1230 90000_1.jpg -28 %
Tyčový vysavač 3 v 1 - vysává, vytírá a suší v jednom kroku s akumulátorovým provozem.
Naše cena: 3 590 Kč
s DPH
Doporučená cena: 4 999 Kč
Sleva: 1 409 Kč
Dostupnost: Produkt již není v nabídce

Popis:

Aku vysavač a čistič tvrdých podlah 3 v 1

Máte doma tvrdé podlahy a uklízení nepatří k vaší oblibě? S tímto aku tyčovým vysavačem 3 v 1 ETA123090000 AquaMaster bude uklízení jedna radost. Zvládá vytíratvysávat sušit v jednom kroku!

Speciálně navržený pro všechny druhy tvrdých podlah

Vysavač je speciálně navržený pro snadnou údržbu všech druhů tvrdých podlah (dřevo, linoleum, vinyl, dlažba, parkety, plovoucí podlaha apod.).

Rychlý úklid bez tahání zbytečných kabelů

Dopřeje vám rychlý a pohodlný úklid domácnosti bez tahání zbytečných kabelů. AquaMaster je schopnost efektivně a bez problémů vysát i rozlité tekutinyVodní filtrace zamezuje úniku prachu a nečistot zpět do ovzduší, což přispívá k udržení zdravé domácnosti..

 

Ušetřete až 80 % vody oproti běžnému vytírání

Kapacita nádoby na mokré čištění je 550 ml = až 60 m2 čistých podlah. Ušetříte tedy až 80 % vody oproti běžnému vytírání. Transparentní nádoba na nečistoty se pyšní objemem 500 ml. Elegantní světelná signalizace provozu a nabíjení dodává šmrnc celému tyčovému aku vysavači.Provozu je schopný celých 30 minut a nabíjí se pouhé 4 hodiny.

Vysajte s ním i jakoukoli rozlitou tekutinu

Výkonný Li-Ion akumulátor 22,2 V zaručuje dostatečně velký sací výkon. Při rozlití jakékoli tekutiny, nemusíte mít obavu, že by si s tím AquaMaster neporadil. Efektivně odstraňuje z podlahy i usazené nečistoty díky rotačnímu kartáči. Při vytírání Aquamaster výborně pracuje s nepěnivým čisticím prostředkem ETA EXTERON ETA988040060.

Úklid bude zábavou

Ovládání přímo na ergonomické rukojeti je jednoduché, pohodlné a intuitivní. Díky otočnému kloubu se s AquaMastrem snadno manipuluje. Vysavač disponuje vysokou stabilitou a je tedy možné jej kamkoliv postavit. Díky 2 stupňům výkonu se navíc přizpůsobí všem druhům tvrdých podlah.

Díky vyjímatelnému a snadno omyvatelnému rotačnímu kartáči bude údržba tyčového vysavače snadná. Nádobu na nečistoty lehcevyjmete, vylejete a propláchnete.

Zvolte správný kartáč podle typu nečist

Rotační kartáč z mikrovlákna (fine brush) pro šetrné čištění citlivých podlah a spirálový rotační kartáč (wave brush) pro hrubé nečistoty. Obsahem balení je i odkládací základna pro snadné uložení a uschování vysavače a adaptér 100-240 V (AC) / 26 V (DC).

ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku 3 let na motor. Prodlouženou záruku si registrujte ZDE .

Parametry
  • Doba provozu 30 min
  • Hlučnost 82 dB
  • Objem prachového sáčku nebo nádoby 0.55 l
  • Zdroj energie aku (Li-ion)
  • Typ filtrace vodní filtrace
  • Ruční a tyčový vysavač 2v1 Ne
  • Osvětlení na hubici Ne
  • Mokré čištění Ano
Záruka: 24 měsíců
Philco lednice denně čerstvé-spodní
footer.less